زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

گاردین: آمریکا در معرض خطر بزرگترین گرسنگی از زمان «رکود بزرگ» قرار دارد

 روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به اینکه کوپن غذای آمریکایی‌ها در آستانه تمام شدن است، به نقل از مدیر عامل یک سازمان مدنی نوشت که آمریکا در معرض خطر بزرگترین گرسنگی از زمان رکود بزرگ است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۲۹۲۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، اکنون، اگر تعطیلی دولت فدرال ادامه یابد و بودجه «برنامه کمکی تغذیه الحاقی» (SNAP) (سابقا تحت عنوان برنامه کوپن غذا شناخته می‌شد) در اول نوامبر (10 آبان) قطع شود، نزدیک به 42 میلیون نفر در سراسر کشور ممکن است با قطع دریافت غذا طبق این برنامه مواجه شوند.

به گزارش گاردین، جمهوری‌خواهان سعی کرده‌اند دموکرات‌ها را به خاطر از دست دادن احتمالی مزایایی که افراد کم درآمد به آن متکی هستند، سرزنش کنند. کسانی که در حوزه ناامنی غذایی کار می‌کنند، می‌گویند این گمراه‌کننده است زیرا طبق تخمین دفتر بودجه کنگره، قانون «یک لایحه بزرگ و زیبا» دونالد ترامپ، تقریباً 187 میلیارد دلار از بودجه SNAP را تا سال 2024 حذف کرده است. این یک لایحه جنجالی اصلاح بودجه است که تغییرات اساسی در سیاست ایالات متحده ایجاد می‌کند.

جوئل برگ، مدیرعامل «آمریکای بدون گرسنگی»، گفت: اگر بودجه در پایان ماه تمام شود، ما بزرگترین فاجعه گرسنگی را در آمریکا از زمان رکود بزرگ خواهیم داشت و من این را اغراق نمی‌گویم.
طبق گفته مرکز اولویت‌های بودجه و سیاست، SNAP از خانواده‌های شاغل با مشاغل کم‌درآمد، افراد کم‌درآمد 60 سال به بالا و افراد دارای معلولیت که با درآمد ثابت زندگی می‌کنند، حمایت می‌کند. مشمولین SNAP معمولا باید ذیل خط فقر تعیین شده توسط دولت فدرال یا کمتر از آن باشند. این مرکز گزارش می‌دهد که هر مشمول به‌طور متوسط ​​حدود 187 دلار در ماه دریافت می‌کند.

وزارت کشاورزی آمریکا به تازگی نامه‌ای به مدیران منطقه‌ای SNAP ارسال کرده و به آنها هشدار داده است که بودجه این طرح در پایان ماه تمام می‌شود و به آنها دستور داده است که پرداخت‌ها را «تا اطلاع ثانوی» نگه دارند.

بیش از 200 نماینده دموکرات از وزارت کشاورزی ایالات متحده خواسته‌اند تا از بودجه‌های احتیاطی برای ادامه پرداخت مزایای SNAP استفاده کند.

در نامه‌ای از سوی قانونگذاران به وزارت کشاورزی ایالات متحده آمده است: گام‌های روشنی وجود دارد که دولت می‌تواند و باید فوری بردارد تا اطمینان حاصل شود که میلیون‌ها خانواده در سراسر کشور می‌توانند در ماه نوامبر غذا سر سفره خود بگذارند.

در این نامه عنوان شده است: رسیدن مزایای SNAP به نیازمندان در ماه آینده میلادی، کوتاهی فاحش در انجام مسئولیت‌هایتان در قبال مردم آمریکا خواهد بود. ما از توجه شما به این درخواست‌ها قدردانی می‌کنیم./تسنیم

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر